FpCollection Moon Stoelen Collectie Sfeer Projectmeubilair4
FpCollection Moon Stoelen Collectie Sfeer Projectmeubilair6
FpCollection Moon Stoelen Collectie Sfeer Projectmeubilair9
FpCollection Moon Stoelen Collectie Sfeer Projectmeubilair5
FpCollection Moon Stoelen Collectie Sfeer Projectmeubilair3
FpCollection Moon Stoelen Collectie Sfeer Projectmeubilair2

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

FP Collection Moon stoel

Nederlands tijdloos designmeubilair

FP Collection is een Nederlandse meubelgroothandel met een grote collectie goed geprijsde producten. De collectie staat bekend om haar tijdloze designmeubilair, waarbij zij snelheid, flexibiliteit en duurzaamheid garanderen.  Al sinds 1995 zijn we importeur van modern projectmeubilair uit onder andere Nederland, Italië, Denemarken en Duitsland. Het tijdloze designmeubilair past binnen verschillende soorten werkomgevingen zoals kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimtes en horeca.

Geïnspireerd op het heelal

Dome is ontworpen door Angelo Pinaffo. Moon is geïnspireerd op het heelal met zijn vloeiende ronde vormen. Kantinestoel Moon is leverbaar in een ruim aantal moderne kunststof kleuren. Het frame is chroom of in kleur gepoedercoat. De uitvoering met het vierpootframe is met een kunststof koppeling (tegen meerprijs) te koppelen. Moon met het vierpoot frame is uitstekend stapelbaar.

De stoel is aan de onderzijde voorzien van een nette stapelplaat. De rode, poederroze, lichtgroene en witte zitschalen, met een wit en chromen frame, voorzien we van een zilverkleurige stapelplaat. De rode, poederroze, lichtgroene en witte zitschalen met een zwart frame voorzien we van een zwarte stapelplaat. De antraciete zitschalen hebben altijd een zwarte stapelplaat.

De stoel is geschikt om te gebruiken in de horeca, kantines en zalen.

Specificaties

Afmetingen stoel 81x54x55 cm (hxbxd)
Zithoogte stoel 45cm

Gewicht: 5 kg
Materiaal: kunststof – polypropyleen
Opties: stapelbaar tot 10 stuks