Gelderland 10000 Vandoesburg
Gelderland 10000 Vandoesburg bank projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 10000 Van Doesburg

De Stijl inspireert

Gelderland 10000 Van Doesburg is een uitgebreide bankenserie die geïnspireerd is op Theo van Doesburg.

Refererend aan basisvormen ontstond een functioneel, eigentijds en comfortabel meubel programma met een prachtig lijnenspel dat doet denken aan het werk van de oprichter van De Stijl; Theo van Doesburg.

Details

massief beukenhouten romp met nosagvering.Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel. De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. Het losse rugkussen is gevuld met 50% koudschuim en 50% eendenveren. De bekleding is afneembaar en daardoor makkelijk te reinigen. De poten hebben een Quickclick systeem: onderkant kan gewijzigd worden in een vilt of anti-slip.

U heeft 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.

Opties

Deze bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met verschillende soorten stofferingen. Extra rugkussens en extra voorzet-rugkussens zijn verkrijgbaar.

Designer

Bart Vos stond na de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag in 1996 aan de basis van het ontwerp van Maupertuus, de winkel van Vos Interieur in Groningen

Inmiddels heeft hij daar de totale creatieve leiding. Met zijn bureau voor interieurarchitectuur en productvormgeving verzorgt hij toonaangevende in- en exterieurs in binnen- en buitenland. Sinds 2007 is Bart werkzaam voor Gelderland, in eerste instantie met de serie 7200.