Gelderland 2170 Sky High
Gelderland 2170 Sky High

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 2170 Sky High

De oorfauteuil, maar dan anders.

Gelderland 2170 Sky High Fauteuil dankt zijn naam aan de hoge rugleuning die natuurlijk zorgt voor een luxueuze en comfortabele zit. Heeft een landelijke vormgeving en biedt geborgenheid door de royale rugleuning en zachte kussens.

Details

De 2170 Sky High bank bestaat uit een massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel. De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim met daarover een carré gestikt dek gevuld met een mix van comforel en polyether staafjes.

De poten zijn van hout en hebben een wengé kleur.

Opties

Deze fauteuil is te verkrijgen in 2 verschillende uitvoeringen, 90 of 120 breed en een poef. Daarnaast verkrijgbaar in verschillende stofferingen en leder. Poten zijn verkrijgbaar in zwart, blank of kersen gekleurd

Designer

De bekende designer Jan des Bouvrie was geboren in 1942 te Naarden. Zijn ouders hadden een meubelzaak waardoor zijn liefde voor interieurontwerp met de paplepel is ingegoten.  Hij volgde een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en werkte in de meubelzaak van zijn ouders. Uiteindelijk is hij voor zichzelf begonnen.