Gelderland 2505 Endless voorkant bruin leder bank Projectmeubilair zitmeubilair
Gelderland 4800
Gelderland 2505 Endless achterkant bruin leder Banken Projectmeubilair
Gelderland 2505 Endless voorkant bruin leder Banken Projectmeubilair - 1
Gelderland 2505 Endless voorkant Banken Projectmeubilair
Gelderland 2505 Endless voorkant Beige stoffering Banken Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 2505 Endless modulaire bank

Endless – eindeloos combineren

Stoere kussenbank met veel combinatiemogelijkheden door de verschillende modules. Vandaar de naam Endless (2505). Combineer naar hartenlust en creëer een eindeloos lange bank, of een knusse hoekbank. De extra dikke zitting en rugleuning zorgt voor jarenlang optimaal zitcomfort.

Details

De Gelderland 2505 Endless bank bestaat uit een massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel.  De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim met daarover een carré gestikt dek gevuld met een mix van comforel en polyether staafjes.

De poten zijn in zwart kunststof en in hoogte verstelbaar ( 4.5 + 2 + 2 cm)

Opties

Deze bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met verschillende soorten leder of stofferingen. De bekleding van de bank is tevens afneembaar. U heeft 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.

Designer

De bekende designer Jan des Bouvrie was geboren in 1942 te Naarden. Zijn ouders hadden een meubelzaak waardoor zijn liefde voor interieurontwerp met de paplepel is ingegoten.  Hij volgde een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en werkte in de meubelzaak van zijn ouders. Uiteindelijk is hij voor zichzelf begonnen. Er zijn in de loop van de jaren ook twee scholen naar hem vernoemd; Jan des Bouvrie College in Amsterdam en Jan des Bouvrie Academie in Deventer.