Gelderland 4800 bank zitmeubilair projectmeubilair
Gelderland 4800 bank zitmeubilair projectmeubilair
Gelderland 4800
Gelderland 4800 bank zitmeubilair projectmeubilair
Gelderland 4800
Gelderland 4800

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 4800 bank

De alleskunner

De Gelderland 4800 bank is bij Gelderland een echte klassieker. De 4800 is al in de collectie vanaf 1982. De zitelementen kenmerken zich door een elegante maar strakke belijning en optimaal zitcomfort. In deze serie vindt u een fauteuil, loveseat, 4 verschillende maten banken, een chaise longue en ook verschillende elementen om een mooie hoekbank te creëren. Zo kunt u uw ruimte helemaal in uw eigen stijl inrichten.

Details

De Gelderland 4800 bank bestaat uit een massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel. De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. U heeft 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.

Uitvoeringen

Deze bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met verschillende soorten leder of stofferingen. De hoezen zijn afneembaar en makkelijk te reinigen. De poten zijn standaard 25 mm aluminium buis glanzend. Andere kleuren op aanvraag.

Designer

De designer Henk Vos is geboren in 1939 te Groningen. Hij volgt de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en heeft feeling met interieurontwerp en architectuur. Door het plotselinge overlijden van zijn vader neemt hij de meubelmakerij van zijn vader over. Twee jaar later begint hij op deze plek een grote moderne interieurzaak.

De ontwerpen van Henk Vos onderscheiden zich door hun eenvoudige, simpele vormen en strakke lijnen. ‘Liever leeg dan lelijk’ is dan ook het motto van deze designer wiens ontwerpen niet alleen door hun tijdloze schoonheid, maar ook door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, een lange levensduur hebben’.