Gelderland 5470
Gelderland 5470

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 5470

Klassieker

De Gelderland 5470 is een Gelderland klassieker! Ook leverbaar met een metalen frame of met een hogere rugleuning. De houten armleuning is in meerdere kleuren leverbaar. Een bijpassende voetenbank maakt de set compleet.

Details

Massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel. De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim.
U heeft 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim en 20 jaar garantie op de beukenhouten romp.

Opties

Keuze uit een mat chroom of zwart frame. De fauteuil is ook leverbaar met een doorlopend frame (fauteuil 5770) en in een hogere uitvoering ( fauteuil 5775)  en met bijpassende hocker. Daarnaast is de 5470 verkrijgbaar in twee maten.

Beukenhouten poten en armleggers verkrijgbaar in:

  • zwart (glans)
  • blank beuken (mat)
  • chalk (mat)
  • brown (mat)
Designer

De bekende designer Jan des Bouvrie was geboren in 1942 te Naarden. Zijn ouders hadden een meubelzaak waardoor zijn liefde voor interieurontwerp met de paplepel is ingegoten.  Hij volgde een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en werkte in de meubelzaak van zijn ouders. Uiteindelijk is hij voor zichzelf begonnen.