Gelderland 601 Mr Oberman Wit Leer Projectmeubilair
Gelderland 601 Mr Oberman Wit Leer Zijkant Projectmeubilair
Gelderland 601 Mr Oberman Blauw Leer Projectmeubilair
Gelderland 601mroberman Fabric Naturel Projectmeubilair
Gelderland 601mroberman Fabric Groen Relaxstoel Projectmeubilair
Gelderland 601mroberman Fabric Groen Fauteuil Softseating Projectmeubilair
Gelderland 601mroberman Fabric Groen Fauteuil Softseating Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Gelderland 601 Mr Oberman Lounge Fauteuil

Eerbetoon aan Koene Oberman

De Gelderland 601 Mr Oberman is een comfortabele lounge fauteuil ontworpen door Jan des Bouvrie. Een eerbetoon aan de oprichter van Gelderland, meneer Koene Oberman.  De huidige versie is een heruitgave van de originele klassieker uit 1971. In deze fijne zachte fauteuil deed hij iedere dag zijn middagdutje.

Details

De fauteuil is voorzien van afneembare bekleding/hoes van stof of leer. Eenvoudig te reinigen of te vervangen voor een nieuwe hoes. De kussens zijn gevuld met 30% koudschuim en 70% veren voor een comfortabele zit.

Verder zijn de leren banden achter van tuigleer en verkrijgbaar in naturel, zwart of wit(meerprijs). De fauteuil is verkrijgbaar met een bijpassende voetenbank.

Kleuren

Het frame is verkrijgbaar in glanzend chroom, mat chroom of mat zwart. Verder is Mr Oberman is naar eigen wens samen te stellen. Verschillende stoffen en leersoorten verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Designer

De bekende designer Jan des Bouvrie was geboren in 1942 te Naarden. Zijn ouders hadden een meubelzaak waardoor zijn liefde voor interieurontwerp met de paplepel is ingegoten.  Hij volgde een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en werkte in de meubelzaak van zijn ouders. Uiteindelijk is hij voor zichzelf begonnen.