Gelderland 6400
Gelderland 6400
Gelderland 6400
Gelderland 6400
Gelderland 6400
Gelderland 6400
Gelderland 6400

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 6400

Meest complete bank

Gelderland 6400 is een uitgebreide serie die in heel veel sferen past. In deze uitgebreide serie vindt u naast een fauteuil ook 4 verschillende maten banken, een chaise longue en  ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. Helemaal in te delen zoals u zelf wilt. Keuze uit 36 verschillende elementen.

Details

De Gelderland 6400 bank bestaat uit een massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel. De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim met daarover een carré gestikt dek gevuld met een mix van comforel en polyether staafjes.
U heeft 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.

Opties

Deze bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met verschillende soorten leder of stofferingen. De hoezen zijn afneembaar. De poten zijn standaard 25 mm aluminium buis glanzend. Andere kleuren op aanvraag.

Designer

De designer Henk Vos is geboren in 1939 te Groningen. Hij volgt de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en heeft feeling met interieurontwerp en architectuur. Door het plotselinge overlijden van zijn vader neemt hij de meubelmakerij van zijn vader over. Twee jaar later begint hij op deze plek een grote moderne interieurzaak.

De ontwerpen van Henk Vos onderscheiden zich door hun eenvoudige, simpele vormen en strakke lijnen. ‘Liever leeg dan lelijk’ is dan ook het motto van deze designer wiens ontwerpen niet alleen door hun tijdloze schoonheid, maar ook door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, een lange levensduur hebben’.