Gelderland 6790 Small Squares tafel projectmeubilair
Gelderland 6790 Small Squares tafel projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Niet meer leverbaar

Gelderland 6790 Small Squares

Solid as a rock

De Small Squares 6790 van Gelderland zijn van massief eikenhout en hebben een amachtelijke uitstraling. De tafel van massief eiken is een stevige bijzettafel die een stoere natuurlijke look aan de ruimte geven. De 5 bijzettafels hebben verschillende onderstellen, maar wel allemaal dezelfde afmetingen, dus zijn de tafeltjes goed te combineren en maken de zithoek compleet!

Details

De tafeltjes bestaan uit 7 cm dik geolied eiken en daardoor krasbestendig. Alle onderdelen verlijmd en met ambachtelijke zwaluwstaart gemonteerd.
Afmetingen: 40x40x40 cm (BXDXH)

Opties

Gelderland 6790 Small Squares zijn te verkrijgen in 5 verschillende onderstellen en leverbaar in 2 kleuren:

  • natural; eiken blank geölied
  • brown (meerprijs); donkerbruin gebeitst en gelakt in een matte lak
Designer

Driedimensionaal vormgeven. Dat klinkt hightech, maar Roderick Vos bedoelt het anders. Hij maakt prototypes het liefst met de hand. Daardoor komt hij al tijdens het creatieve proces letterlijk in aanraking met alle aspecten van design, materiaalbehandeling en productie. Roderick Vos studeerde aan de Design Academy in Eindhoven, en was trainee bij Ingo Maurer in München en bij Kenji Ekuan in Tokyo.

Van 1990 tot 1996 had hij een eigen ontwerpbureau in Indonesië. Tot 2004 was hij intensief betrokken bij Maupertuus in Groningen en sindsdien concentreert hij zich geheel op zijn eigen ontwerp studio “Mijn manier van werken is anders dan die van generatiegenoten. Ik maak alleen een krabbel, ga naar mijn studio/werkplaats en ontwikkel daar meteen 3D-prototypes op ware grootte. Ik houd van vakwerk, sta er bovenop”