Gelderland 6900 bank projectmeubilair
Gelderland 6900 bank projectmeubilair
Gelderland 6900 bank projectmeubilair
Gelderland 6900 bank projectmeubilair
Gelderland 6900 bank projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Niet meer leverbaar

Gelderland 6900

Modulaire bank

De Gelderland 6900 is het eerste ontwerp van Scholten & Baijings voor Gelderland in 2006. Het is een uitgebreide serie bestaande uit diverse elementen die op allerlei verschillende manieren kunnen worden gekoppeld. Zo creëert u in een handomdraai een extra lange bank, een bank met chaise longue en met hetzelfde gemak een hoekbank.

Details

De Gelderland 6900 bank bestaat uit een massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel. De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. De bank heeft massief beukenhouten poten, traploos in hoogte verstelbaar.

U heeft 20 jaar garantie op de beukenhouten romp.

Opties

Deze bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met verschillende soorten stofferingen. Neem contact met ons op voor de opties.

Designer

Stefan Scholten en Carole Baijings vormen sinds 2000 het designersduo Scholten & Baijings. Hun werk is minimalistisch maar tegelijkertijd rijk aan detail en zeggingskracht door een ambachtelijke afwerking en een afgewogen maar krachtig kleurpalet.

Scholten & Baijings maakt gebruik van rasters, lichtwerking en grafische vlakverdelingen. Delen van hun werk zijn opgenomen in de vaste collecties van Centraal Museum Utrecht, Stedelijk Museum Amsterdam en Nederlands Textiel Museum Tilburg.