Gelderland 6905 bank modulair projectmeubilair
Gelderland 6905 bank modulair projectmeubilair
Gelderland 6905 bank modulair projectmeubilair
Gelderland 6905 bank modulair projectmeubilair
Gelderland 6905 zitbank Projectmeubilair
Gelderland 6905 bank projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 6905

Modulair en nonchalant

De Gelderland 6905 is een soft uitvoering van model 6900. De zitelementen zijn voorzien van een zacht ‘dekje’; minder strak en formeel.
De bank heeft een uitnodigend, zacht zitcomfort in een wat lossere look. Deze serie bestaat uit 13 verschillende zitelementen die naar eigen idee gecombineerd kunnen worden. Van vrijstaande chaise longue tot knusse familie- en royale hoekbank.

Details

De Gelderland 6905 bank bestaat uit een massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel. De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. De hoezen zijn afneembaar en makkelijk te reinigen.

U heeft 20 jaar garantie op de beukenhouten romp.

Opties

Deze bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met verschillende soorten stofferingen.

Designer

Stefan Scholten en Carole Baijings vormen sinds 2000 het designersduo Scholten & Baijings. Hun werk is minimalistisch maar tegelijkertijd rijk aan detail en zeggingskracht door een ambachtelijke afwerking en een afgewogen maar krachtig kleurpalet.

Scholten & Baijings maakt gebruik van rasters, lichtwerking en grafische vlakverdelingen. Delen van hun werk zijn opgenomen in de vaste collecties van Centraal Museum Utrecht, Stedelijk Museum Amsterdam en Nederlands Textiel Museum Tilburg.