Gelderland 7404

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Niet meer leverbaar

Gelderland 7404

Dé baggy fauteuil op poten

De Gelderland 7404 is een variant op fauteuil 7400/7405. De 7404 is voorzien van stevige houten pootjes die de fauteuil niet alleen stevig laten aarden, maar hem ook een trendy Scandinavische uitstraling geven. Deze variant is eveneens uitgevoerd in de populaire baggy hoes. De poten van de fauteuil worden uitgevoerd in drie houtkleuren: kalk, elephant grey of bruin.

Details

De fauteuil heeft een metalen frame ingeschuimd in vormschuim. De zitting heeft een comfortlaag van Comforel, polyether staafjes en is carré gestikt en is leverbaar in leer en stof. De poten van deze baggy eyecather zijn van massief eiken in de kleuren chalk, elephant grey of brown.

Opties

Poten massief eiken in de kleuren chalk, elephant grey of brown.
Deze fauteuil is verkrijgbaar met een losse poef erbij voor extra comfort.

Designer

Stefan Scholten en Carole Baijings vormen sinds 2000 het designersduo Scholten & Baijings. Hun werk is minimalistisch maar tegelijkertijd rijk aan detail en zeggingskracht door een ambachtelijke afwerking en een afgewogen maar krachtig kleurpalet.

Scholten & Baijings maakt gebruik van rasters, lichtwerking en grafische vlakverdelingen. Delen van hun werk zijn opgenomen in de vaste collecties van Centraal Museum Utrecht, Stedelijk Museum Amsterdam en Nederlands Textiel Museum Tilburg.