Gelderland 7610
Gelderland 7610
Gelderland 6511
Gelderland 7610 bank projectmeubilair
Gelderland 7610
Gelderland 6511

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 7610

Tijdloos comfortabel

Gelderland 7610 is een serie gebaseerd op de 6511 bank van Jan des Bouvrie. Doordat het kussen hier los is gestoffeerd van de romp wordt het aangezicht iets minder strak. Ook zeer geschikt als u een iets zachter zitcomfort zoekt. Beide series zijn door elkaar heen te gebruiken en compleet gelijk in mogelijkheden. Probeer beide series en kies uw persoonlijke voorkeur.

In deze uitgebreide serie vindt u naast een fauteuil verschillende maten banken, een chaise longue, dormeuse en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. Helemaal zoals u het wilt.

Details

De Gelderland 7610 bank bestaat uit een massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel. De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim.
U heeft 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim en 20 jaar garantie op de beukenhouten romp.

Uitvoeringen

Deze bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met verschillende soorten leder of stofferingen. Naast de standaard armbreedte van 26 cm, is de bank ook verkrijgbaar met een armleuning van 15 cm breed. De poten zijn standaard zwart of grijs kunststof. Op aanvraag ook verkrijgbaar in RAL kleuren.

Designer

De bekende designer Jan des Bouvrie was geboren in 1942 te Naarden. Zijn ouders hadden een meubelzaak waardoor zijn liefde voor interieurontwerp met de paplepel is ingegoten.  Hij volgde een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en werkte in de meubelzaak van zijn ouders. Uiteindelijk is hij voor zichzelf begonnen.