Gelderland 7850
Gelderland 7850
Gelderland 7850
Gelderland 7850
Gelderland 7850

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Niet meer leverbaar

Gelderland 7850

Stoere elegantie

Gelderland 7850 is ontworpen door Remy Meijers. Het is een elegant model met een mooi ontworpen rolkussen en donkere sleepoten. De bank is er in verschillende stoffen en in leer. De 3 zits bank kan uitgevoerd worden met 2 of 3 rug kussens. De bijpassende tafel (7852) is leverbaar in twee afmetingen en zes kleuren.

Details

De Gelderland 7850 bank bestaat uit een massief beukenhouten romp,  de zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. De bekleding van de bank is tevens afneembaar. Het onderstel is een matte epoxy beugel in zwart RAL 9004.
U heeft 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim. Daarnaast 20 jaar garantie op de beukenhouten romp.

Uitvoeringen

Deze bank is te verkrijgen in 4 verschillende uitvoeringen met verschillende soorten leder of stofferingen.

Designer

In 1995 studeert Remy Meijers cum laude af aan de afdeling Architectonische Vormgeving: interieur- en meubelontwerp van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daar leert hij zichzelf om in zijn ontwerpen terug te gaan naar de essentie. Hij houdt van rust. En dan vooral in zijn ontwerpen. Hij beperkt zich daarom niet alleen tot de grote lijnen, maar verdiept zich ook in de allerkleinste details.

Mede door de veelzijdigheid is zijn werk geliefd. Het wordt omarmd door interieurliefhebbers, het is gewild bij bloggers en televisiemakers en verschijnt in prominente woontijdschriften wereldwijd. Sinds najaar 2013 levert Remy Meijers een bijdrage aan het tv-programma RTL Woonmagazine.