Gelderland 7880 Embrace bank projectmeubilair
Gelderland 7880 Embrace
Gelderland 7880 Embrace bank projectmeubilair
Gelderland 7880 Embrace
Gelderland 7880 Embrace
Gelderland 7880 Embrace
Gelderland 7880 Embrace

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de Gelderland catalogus 2018-2019

Gelderland 7880 Embrace

Bepaal zelf de look

De Gelderland 7880 Embrace is misschien wel de meest comfortabele Gelderland bank ooit. Het heeft een luxe uitstraling en afwerking. De bank is voorzien van een frame dat in een kleur en materiaal naar keuze wordt uitgevoerd. Het gebruiksgemak wordt compleet met het losse armblad waarop een drankje kan worden geplaatst en waarin een tijdschrift of Ipad in kan worden opgeborgen.

Details

De Embrace heeft losse rugkussens, voorzien van een koudschuim kern afgedekt met traagschuim. Massief beukenhouten romp met nosagvering. Dit is een zigzag- of golvende veer met goede verende eigenschappen en doordat het elektrisch gehard is kan het jaren door zonder in te leveren op de kwaliteit van het meubel.  De zitting en de rug zijn opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. De bekleding is afneembaar.

Het onderstel is van van geborsteld vernikkeld staal en is voorzien van kunststof vloerbeschermers.

U heeft 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.

Opties

Deze bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen met verschillende soorten leder of stofferingen.

De Embrace is ook verkrijgbaar in een uitvoering met een zacht of strak rugkussen. U kunt zelf de look bepalen. Daarnaast kunt u kiezen voor een beukenhoutenplint van stof of leer.

Designer

De bekende designer Jan des Bouvrie is geboren in 1942 te Naarden. Zijn ouders hadden een meubelzaak waardoor zijn liefde voor interieurontwerp met de paplepel is ingegoten.  Hij volgde een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam en werkte in de meubelzaak van zijn ouders.

Op dit moment is hij eigenaar van het toonaangevende interieurinstituut het Arsenaal met een eigen ontwerpstudio en heeft al vele prijzen in de wacht gesleept.