Giroflex 313 bureaustoel
Giroflex 313 bureaustoel
Giroflex 313 bureaustoel
Giroflex 313 vergaderstoel
Giroflex 313 bureaustoel
Giroflex 313
Giroflex 313 bureaustoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex 313 bureaustoel

Giroflex 313 bureaustoel, The chair to share!

Deze bureaustoel regelt de zaken voor zijn gebruiker van A tot Z. Hij stelt zich volautomatisch op hen in. Optimaal en uiterst comfortabel, vooral als meerdere personen een werkplek delen. De vertrouwde Giroflex-zitgeometrie maakt deel uit van design en garandeert gezond en ergonomisch zitten.

Ergonomie van de Giroflex 313 bureaustoel

Het samenspel van zitting, rug en lichaamsgewicht zorgt voor de perfecte tegendruk van de rugleuning. Synchroniciteit is gewaarborgd. Alleen de zithoogte en de vergrendeling in de rechte zitpositie worden handmatig ingesteld. Het is bewezen dat de vorm van Giroflex een integraal onderdeel is van het ontwerp en garant staat voor een gezonde ergonomische zithouding. Het verfijnde ontwerp van de stoel is gebaseerd op de onbegrensde beweging en zet de gebruiker centraal.

Giroflex 313 Cradle to Cradle bureaustoel

Met een groot assortiment van beschikbare bekledingen – bijvoorbeeld 3D spacer stof van hoge kwaliteit leer is deze stoel een ideale aanvulling op elke kamer. De superieure uitstraling en de eerste klas bouwkwaliteit voegen een vleugje klasse toe aan elk kantoor. De serie is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, en de cradle-to-cradle certificering is het positieve bewijs ervan.

Giroflex 313 vergaderstoel

Verkrijgbaar met gestoffeerde rug en gestructureerde rugschaal of rug in 3D spacer stof. Ook zijn beklede rugschalen mogelijk. Gestoffeerde zitting met hoogwaardige stoffen of leren bekleding. Naar keuze vaste armleuningen van kunststof. Zuilen ook verchroomd leverbaar, hoogteverstelbaarheid en terughaalmechanisme als optie. Vierarmige voet gepolijst aluminium of gepoedercoat met zwarte wielen en, desgewenst, verchroomde wielen of glijders. Zitting- en rugdrager gepoedercoat, desgewenst gepolijst. Antistatische uitvoeringen zijn mogelijk.

Designer

De Giroflex 313 is ontworpen door Paolo Fancelli