Giroflex 33 bureaustoel
Giroflex 33 bureaustoel
Giroflex 33 bezoekersstoel
Giroflex 33 bezoekersstoel
Giroflex 33 draaikruk
Giroflex 33 bureaustoel
Giroflex 33 bureaustoel

Dit product is niet meer beschikbaar

Giroflex 33 

Een comfortabele bureaustoel met diverse mogelijkheden

De Giroflex 33 bureaustoel is een erg comfortabele stoel met diverse mogelijkheden zo kunt u kiezen uit een lage of hoge rug. De Giroflex 33 is comfortabel in elke positie. De stoel houdt u in beweging en brengt u automatisch in de juiste zitpositie. het gepatenteerde Griomove-synchroonmechanisme kan precies op uw lichaamsgewicht worden ingesteld en zorgt voor een punt synchroon bewegingsverloop van zitting en rugleuning, wat leidt tot een optimale ondersteuning van uw rug in elke positie.

 

Giroflex 33 bezoekersstoel

De Giroflex 33 bezoekersstoel is verkrijgbaar met standaard- of comfortbekleding, lage of hoge rugleuning, met of zonder armleuningen en verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren. De Giroflex 33 is licht en mobiel, waardoor hij makkelijk te stapelen is en dus flexibel in het gebruik. Met de transportwagen kunnen maximaal 8 stoelen worden getransporteerd en opgeborgen.

 

Giroflex 33 draaikruk

De Giroflex 33 draaikruk is een ruimtebesparende kruk en een perfecte aanvulling op de bureaustoel en de vergaderstoel uit deze serie. Door het unieke design van de stoel is hij ook combineerbaar met andere series van Giroflex. De hoogwaardige stoffering en de perfecte afwerking zijn de beste reclame voor Zwitserse productiekwaliteit.

 

Designer

De designer van de Giroflex 33 serie is Aminos+Partner.