Giroflex 353 bezoekersstoel
Giroflex 353 bezoekersstoel
Giroflex 353 vergadersstoel
Giroflex 353 vergadersstoel
Giroflex 353 bureaustoel
Giroflex 353 bureaustoel
Giroflex 353 bureaustoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex 353

Giroflex 353 bureaustoel, een echte blikvanger!

Deze bureaustoel is een echte blikvanger. Het uiterlijk van de bureaustoel inspireert iedereen die waarde hecht aan een goed design. Zijn slimme vormen en vele kleurvarianten zorgen voor frisse accenten. Hij is niet alleen sierlijke, maar ook betaalbaar.

Giroflex 353 bureaustoel geeft comfort

Bij de bureaustoel draait alles om optimaal zitcomfort. Dankzij de unieke combinatie van automatische mechanisme en individuele instellingen voelt elke gebruiker zich direct comfortabel in de bureaustoel.

Ergonomische bureaustoel

De stoel is verkrijgbaar met 3D-spacer fabric of gestoffeerde rug in aantrekkelijke kleurvarianten. Optioneel verkrijgbaar met naar voren verstelbare zitneiging, kleerhanger en hoofdsteun. Naar keuze met vaste, 2D- of 4D-armleuningen. Met 5 poten kunststof voet zwart of vijf poten voet van gepolijst aluminium.

Giroflex 353 vergaderstoel

De vergaderstoel maakt het iedereen gemakkelijk. Door zijn innemende design en het uitgebreide kleurenpalet is de stoel voor iedereen een uitkomst tijdens vergaderingen. De vergaderstoel kan worden geleverd met 5 vaste wielen of glijders. In standaard poedercoating of gepolijst aluminium. Verder kunt u kiezen uit diverse kleuren 3D spacer stof, leder of exclusieve stoffen speciaal door u aangeleverd.

Giroflex 353 bezoekersstoel

De bezoekersstoel is een erg populaire stoel onder de bezoekers. Het uitnodigende design, de vele verschillende stoffen en kleuren en niet te vergeten de unieke pasvorm, maken de stoel zo bijzonder. De stoel is een uitkomst voor als u lang moet wachten. De stoel is verkrijgbaar als sledestoel of als 4-poot. Het is mogelijk om de sledestoel op te stapelen, evenals de 4-poot. Verder kunt u kiezen uit vaste armleggers of geen en diverse kleuren en materialen hoogwaardig stof.

”Cradle to Cradle ”

Duurzaam toekomstgericht: de Giroflex 353 is ook op het gebied van milieubewustzijn trendsettend. Zo voldoet de voor vrijwel 100% recyclebare Giroflex 353 aan de richtlijnen van het “Cradle to Cradle”-label, dat de strengste criteria hanteert als het gaat om ecologie en duurzaamheid; van materiaalkeuze via productie tot en met afvalverwerking.

De designer van de Giroflex 353 serie is Paolo Fancelli