Giroflex_434_vergaderstoel_02
Giroflex_434_bezoekersstoel
Giroflex_434_bezoekersstoel_01
Giroflex_434_bureaustoel_02
Giroflex_434_vergaderstoel
Giroflex 434 bureaustoel
Giroflex 434 bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex 434

De Giroflex 434 bureaustoel maakte indruk met een hoog zitcomfort.

De rug van de 434 bureaustoel stelt een combinatie van netweefsel en vormonafhankelijkheid centraal, ergonomisch, vol veerkracht, transparant en ademend. De modellen met een gestoffeerde rug zijn daarentegen op hoogwaardige stoffen of leer gebaseerd. Het uiterlijk van de bureaustoel past eenvoudig in ieder ruimteconcept. Het uiterlijk van de stoel is eenvoudig te veranderen, door de geheel te veranderen netrug.

Girofloex 434 overal inzetbaar

De bureaustoel past zowel bij u thuis als op kantoor en heeft een zeer aangenaam zitcomfort. Ook verkrijgbaar als XL versie met een iets hogere rug en beide versies zijn naar keuze te leveren met een netrug of een beklede netrug

Giroflex 434 bureaustoel

De robuuste constructie garandeert de u bekende Giroflex kwaliteit en duurzaamheid. De stoel is voorzien van alle nodige instelmogelijkheden om comfortabel te kunnen zitten en kan naar keuze worden uitgevoerd met een verstelbare lendesteun. De vijfarmige voet is verkrijgbaar in gepolijst aluminium, zwart en andere kleuren.

Giroflex 434 bezoekersstoel

De bezoekerstoel van de serie is beschikbaar als sledestoel of 4-poot, optioneel leverbaar met armleuningbekleding. Netrug in zwart, leigrijs of steen grijs. Zitkussen verkrijgbaar in hoogwaardige stoffen of in leder en diverse kleuren. Volledig met netweefsel bespannen bezoekersstoel als sledestoel of 4-poot. Enkele modellen zijn stapelbaar tot maximaal acht stoelen.

Giroflex 434 vergaderstoel

Met netrug in zwart, leigrijs of steen grijs. Het zitkussen is van hoogwaardige stof of leder. De vierarmige voet in gepolijst aluminium of met poedercoating in verschillende kleuren. Mogelijk met wielen of met glijders. Optioneel verkrijgbaar met armleuningbekleding en terughaalmechanisme.