Giroflex 545 bureaustoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex 545 bureaustoel

De giroflex 545 bureaustoel is modern, vol elan en licht.

De Giroflex 545 bureaustoel is modern, vol elan en licht. Je ziet hem bij voorkeur in klassieke en moderne werkomgevingen, maar ook thuis misstaat hij allerminst. Zijn technische perfectie en ergonomie zorgen voor comfortabel zitten. De bonte kleuren en het elegante lichtgrijs, fleuren elke omgeving op en brengen frisheid op de werkplek.

Giroflex 545 bureaustoel

Het achterste deel van de zitting ondersteunt het bekkengebied en voorkomt het uit de stoel glijden. Het voorste zitvlak helt licht naar voren, zodat de druk van de dijbenen wordt weggenomen. Met deze bureaustoel heeft het twee-zone zitprofiel zich wereldwijd een vaste plaats verworven. Door de in hoogte verstelbare lendesteun wordt uw ruggengraat ontlast en ontwikkelt u een ontspannen houding.

Ergonomie op de werkplek met de Giroflex 545

Een goede ergonomische bureaustoel begint met een in hoogte verstelbare rugleuning en zitting. Ergonomie is niet meer weg te denken op de werkplek. En daarom prioriteit nummer 1 voor deze bureaustoel.

OrganicMove

Het synchroonmechanisme is het kracht- en bewegingscentrum van de stoel. Het coördineert rugneiging en zitting zodanig dat de gewrichten worden bewogen, het lichaam wordt gestrekt en de doorbloeding als geheel verbetert. De rugleuning is vergrendelbaar in 6 standen.