Giroflex 63 bureaustoel

Dit product is niet meer beschikbaar

Giroflex 63 bureaustoel

Giroflex 63 bureaustoel, eigen karakter door zakelijke architectonische lijnen

De Giroflex 63 bureaustoel zit beter dan je afgaand op het uiterlijk zou zeggen. Het achterste gedeelte van het twee-zone zitvlak ondersteunt u bekken optimaal, terwijl het voorste gedeelte voor een goede doorbloeding zorgt. Standaard leverbaar met zitbreedte van 43 en 47 cm.

 

Zitcomfort met de Grioflex 63 bureaustoel

Het hoge zitcomfort is gebaseerd op de soepele rugschaal van hightech kunststof. Met een handeling kan de rugleuning in zes niveaus worden ingesteld. Alle bewegingen worden puntsynchroon door het innovatieve stoelmechanisme aangestuurd. Zithoogte en -diepte en de helling van de rugleuning zijn al zittend verstelbaar.

 

Een complete bureaustoel

Zit- en rugkussen zijn verkrijgbaar in leder- en stofuitvoeringen in veel verschillende kleuren. Bijpassende slede- en 4 pootstoelen die koppelbaar, stapelbaar en met of zonder armleggers verkrijgbaar zijn. Alle modellen kunnen ruimtebesparend op ene transportwagen worden geplaatst.

 

Giroflex 63 bezoekersstoel

De Giroflex 63 bezoekersstoel is verkrijgbaar in verschillende varianten en met individuele opties. Naar keuze met microtouch-, stoffen of met leren bekleding in diverse kleuren. De stoel kan worden geleverd met een gestoffeerde rug en zitting, onderstel en 4poot in poedercoat. De stoel is stapelbaar tot maximaal 8 stoelen.