Giroflex 64 bureaustoel 24 uur versie
Giroflex 64 bureaustoel 24 uur versie
Giroflex 64 bureaustoel 24 uur versie
Giroflex 64 bureaustoel 24 uur versie
Giroflex 64 bureaustoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex 64 bureaustoel 24 uur versie

Altijd klaar voor gebruik

Of het nu in controlekamers, politiebureaus, call centers, luchthavens of casino’s is waar 24 uur per dag en 7 dagen per week wordt gewerkt, de Giroflex 64 bureaustoel 24 uur versie slaan een goed figuur en vervullen hun taak op een betrouwbare en zelfstandige manier. Ook onder moeilijke omstandigheden wanneer meerdere personen dag en nacht dezelfde werkplek delen. Voor deze permanente belasting is het belangrijk dat de stoelen robuust zijn. De Giroflex 24-uurs fauteuils zijn daarom speciaal verstevigd.

Alle modellen zijn ergonomisch ontworpen en kunnen met een paar handgrepen individueel worden aangepast om de houding te ondersteunen voor een optimaal comfort. Ze zijn verkrijgbaar met een stoffen of lederen bekleding. De stof beschikt over Climatex-eigenschappen die de kamer- en de lichaamstemperatuur onderling compenseren. Op welke manier ze ook worden ingezet, de 24-uurs fauteuils zijn perfect voor een permanent gebruik.

Geschikt voor mensen met een gewicht boven de 120kg

De Giroflex 64 bureaustoel 24 uur versie is geschikt voor grote of zware mensen waar comfort op de eerste plek staat. Een ergonomische ondersteuning is alleen mogelijk als de onderdelen ook kunnen presteren als ze zwaar belast worden.

Specificaties Giroflex 64 bureaustoel 24 uur versie

  • Comfort bekleding
  • Vaste armsteun gepolijst
  • Aluminium onderdelen gepolijst
  • Vijf armige aluminium voet gepolijst
  • Afdekkap gasveer
  • Wielen 50 mm

Naast de Giroflex 24 uur versie hebben wij ook andere ergonomische Giroflex bureaustoelen. Kijk hier voor de collectie bureaustoelen. Wilt u meer informatie over de Giroflex bureaustoel of andere stoelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven u graag passend advies .