Giroflex 64 bureaustoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex 64 bureaustoel

De Giroflex 64 verenigt ergonomie en design

Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert de perfecte zitvorm. De bureaustoel is gemaakt voor actief zitten en is comfortabel in elke zithouding. De bureaustoel kan eenvoudig op uw behoeften worden afgestemd.

Tweezone- zitprofiel van Giroflex 64

Het achterste gedeelte van de zitting ondersteunt het bekkengebied en voorkomt het uit de stoel glijden. Het voorste vlak heeft een kleine helling van 7 graden, zodat de druk bij de dijbenen zal worden weggenomen.

Giroflex 64 vergaderstoel

De vergaderstoel is verkrijgbaar met comfortbekleding, in diverse bekledingsmaterialen en verschillende kleuren. Ook mogelijk met beklede rugleuning. Naar keuze met of zonder armleuningen. Kolom met terughaalmechanisme optioneel. Vijfarmige voet in gepolijst aluminium of met poedercoating in diverse kleuren.

Giroflex 64 bezoekersstoel

De bezoekersstoel is verkrijgbaar als sledestoel of als 4-poot stoel. Met standaard- of comfortbekleding, in diverse bekledingsmaterialen en verschillende kleuren. Naar keuze met of zonder armleuningen. Optioneel met beklede rugleuning en gestoffeerde armleuningen. Staaldelen verchroomd of gepoedercoat in verschillende kleuren.

Geschikt voor mensen boven de 120 kg

De Giroflex 64 bureaustoel is geschikt voor grote of zware mensen waar comfort op de eerste plek staat. Een ergonomische ondersteuning is alleen mogelijk als de onderdelen ook kunnen presteren als ze zwaar belast worden.

Comfortbekleding

Naast de standaard bekleding kunt u kiezen uit comfortbekleding met extra zachte demping in diverse stoffen of leder.