Giroflex Adapt Cleanroom Stoel Projectmeubilair 24uurs 64 3078 RR
Giroflex Adapt Cleanroom Stoel Projectmeubilair 24uurs
Giroflex Adapt Cleanroom Stoel Projectmeubilair 24uurs 64 3578 RR
Giroflex Adapt Cleanroom Stoel Projectmeubilair 24uurs

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex Cleanroom stoel

Alijd klaar voor gebruik

De Giroflex cleanroom stoelen voldoen aan de hoge eisen van de omgeving waarvoor zij bestemd zijn. Ze zijn eenvoudig vormgegeven, zodat elk onderdeel gemakkelijk toegankelijk is waardoor de reiniging wordt vereenvoudigd. de stoel is antistatisch en kan dankzij de kunstleren bekleding grondig gereinigd worden.

Ze zijn door het Fraunhofer Instituut getest en gecertificeerd voor gebruik in cleanrooms. Ook de ergonomie is voorbeeldig. Wie op een giroflex Cleanroom stoel plaatsneemt, heeft een aangenamere en gezondere houding en kan zich beter concentreren. Bij de stoelen ligt de reden hiervoor ligt in een verdeling van de zitting in twee zones. De achterzijde van het zitprofiel ondersteunt het bekken perfect, terwijl het hellende voorste deel voor een goede bloedcirculatie in de benen zorgt.

Uitvoering

Uitvoering antistatisch, geleidend kunstleder zwart, vijfarmige voet naar keuze gepolijst aluminium of gepoedercoat in diverse kleuren. Wielen 50 mm, afdekkap gasveer, voetring en diverse zithoogten als optie. Deze opties zijn altijd alleen beschikbaar voor de specifieke modellen.

Wilt u meer informatie over de 24 uurs stoel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!