Giroflex Adapt Kassa Stoel Projectmeubilair 24uurs 64 4080
Giroflex Adapt Cleanroom Stoel Projectmeubilair 24uurs
Giroflex Adapt Kassa Stoel Projectmeubilair 24uurs 64 3080
Giroflex Adapt Cleanroom Stoel Projectmeubilair 24uurs

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex Kassastoel

Gemaakt voor de verkoop

De nieuwe Giroflex Adapt 24 uurs stoel is niet meer weg te denken in een controlekamer, bij het politiebureau of in een callcenter waar 24 uur per dag en 7 dagen per week wordt gewerkt.

De Giroflex kassastoelen hebben maar weinig ruimte nodig. Het voetenkruis is extra klein gehouden. En toch kunt u comfortabel werken en veilig zitten. Alle modellen zorgen voor stabiliteit en een uitstekende ergonomische ondersteuning. De achterzijde van het tweezone-zitprofiel ondersteunt het bekken perfect, terwijl het hellende voorste deel voor goede bloedcirculatie in de benen zorgt.  De voetring zorgt voor steun voor de benen. De voeten worden aangenaam ondersteund in een hoek van 90°.

De kassastoel zijn ook verkrijgbaar met een neerklapbare rugleuning. Hierdoor kan de stoel gemakkelijk onder de toonbank worden opgeborgen om ruimte vrij te maken. U hoeft niet meer te kiezen tussen een staande of zittende positie, u kunt op ieder moment switchen. Als achter de kassa zware producten van links naar rechts verplaatst moeten worden, wordt men optimaal ondersteund door het zitprofiel. Bovendien is de zitpositie van de Giroflex kassastoel voor iedereen gemakkelijk in te stellen.

Uitvoering

Verkrijgbaar met standaard- of comfortbekleding in diverse zitbreedtes en rughoogtes. Diverse bekledingsmaterialen in verschillende kleuren. Aluminium gepolijst of gepoedercoate vijfarmige voet. Optioneel met in hoogte verstelbare voetring, afdekkap gasveer en neerklapbare rugleuning. Met verschillende zithoogtes en 50 mm wielen. Deze opties zijn altijd alleen beschikbaar voor de specifieke modellen.

 

Wilt u meer informatie over de 24 uurs stoel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!