Giroflex Adapt Laboratorium Stoel Projectmeubilair 24uurs 64 3078 LAB
Giroflex Adapt Laboratorium Stoel Projectmeubilair 24uurs
Giroflex Adapt Laboratorium Stoel Projectmeubilair 24uurs 64 4529 LAB
Giroflex Adapt Laboratorium Stoel Projectmeubilair 24uurs 64 3578 LAB
Giroflex Adapt Laboratorium Stoel Projectmeubilair 24uurs

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Giroflex Laboratoriumstoel

Voor intensief onderzoek

De nieuwe Giroflex Adapt 24 uurs stoel is niet meer weg te denken in een controlekamer, bij het politiebureau of in een callcenter waar 24 uur per dag en 7 dagen per week wordt gewerkt.

De laboratoriumstoelen van Giroflex zijn thuis in het onderzoek. Men treft ze aan in de medische, chemische, informatietechnologische en life science sector. De Giroflex laboratoriumstoelen zijn speciaal ontworpen voor ruimten waar proeven worden uitgevoerd volgens strikte hygiënische regels en waar voorwerpen nauwkeurig moeten worden onderzocht.

Om onderzoekers en laboranten zich te kunnen laten concentreren op hun werk, moet de stoel nauwkeurig kunnen worden afgesteld, met name wanneer onderzoek met de microscoop plaatsvindt. Ongeacht het model waarmee u werkt, de robuuste en veelzijdige Giroflex beantwoordt aan uw persoonlijke behoefte. Met zijn eigentijds design is hij beschikbaarheid in diverse kleuren en past perfect in een klassieke laboratorium- of moderne kantooromgeving.

Uitvoering

Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes en rughoogtes en optioneel met in diepte verstelbare lendensteun. Kunstleder in verschillende kleuren. Met afdekkap gasveer. Vijfarmige voet optioneel van gepolijst aluminium of gepoedercoat in diverse kleuren. Wielen 50 mm of 65 mm. Met beklede rugleuning, diverse armleuningen, verstelbare zitneiging, antistatische uitvoering, speciale zithoogtes, versterkte tegendruk van de rugleuning.

 

Wilt u meer informatie over de 24 uurs stoel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!