screen it A30
screen it A30
screen it A30
screen it A30
screen it A30
screen it A30
screen it A30

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Götessons Screen It A30 

Götessons Screen It A30 scheidingswand

Deze scheidingswand is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. Het bureau en vloerschermen bieden bescherming tegen ruis met behoud van een transparante en open kantoortuin. De kleur en vorm dragen bij aan een creatieve en productieve omgeving.

Het scherm is gemaakt van een houten frame gevuld met geluidsabsorberende anti-allergie schuim en bekleed met een schuim gelamineerde stof. De totale dikte is 40mm. De schermen zijn getest en geclassificeerd door SP als vloer en wandschermen.

Screen It A30 All- in one

De All-in one is een scheidingswand met ingebouwde rail en integraties op het gebied van kabel management met een speciale uitgang onder het bureau.

Screen It A30 desk booth

De desk booth schermen zijn verbonden met elkaar door middel van een rits. De breedte van de zij schermen is standaard 80cm. Booth is niet leverbaar met een visgraat rits.

Screen It A30 above desk

De above desk schermen kunnen op diverse manieren worden geplaatst. Bijvoorbeeld achter uw bureau, maar ook in uw bureau of op uw bureau door middel van ijzeren klemmen.

Screen It A30 Plexi

De plexi is een scherm met één deel standaard scheidingswand en één deel plexiglas. Deze schermen perfect voor als u wel zicht wilt hebben, maar niet het geluid van de ander wilt meemaken. Tevens is het mogelijk het plexi glas te laten bewerken waardoor het zicht wordt vervaagd.