Flokk Hag Stoel Bureaustoel Capisco Puls Limitededition Projectmeubilair Recycle Duurzaam 6
Flokk Hag Stoel Bureaustoel Capisco Puls Limitededition Projectmeubilair Recycle Duurzaam 5
Flokk Hag Stoel Bureaustoel Capisco Puls Limitededition Projectmeubilair Recycle Duurzaam 10
Flokk Hag Stoel Bureaustoel Capisco Puls Limitededition Projectmeubilair Recycle Duurzaam 9
Flokk Hag Stoel Bureaustoel Capisco Puls Limitededition Projectmeubilair Recycle Duurzaam 4
Flokk Hag Stoel Bureaustoel Capisco Puls Limitededition Projectmeubilair Recycle Duurzaam 8
Flokk Hag Stoel Bureaustoel Capisco Puls Limitededition Projectmeubilair Recycle Duurzaam 3

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

HÅG Capisco Puls Limited Edition

Hag Capisco Puls in een nieuw gerecylced jasje!

De afvalberg wordt steeds groter en de grondstoffen schaarser. De consument wilt steeds vaker milieuvriendelijk leven en daarom is het van belang om te kijken naar oplossingen om materialen opnieuw te gebruiken. Duurzaam meubilair kan langdurig gebruikt worden en er zijn geen nieuwe grondstoffen voor nodig waardoor de afvalberg niet groter wordt. Een groot voordeel van duurzaam meubilair.

HÅG heeft in samenwerking met het Noordse onderzoeksinstituut de Limited Edition HÅG Capisco Puls stoel in een nieuw jasje gestoken. De Puls bestaat uit materiaal van afgedankte rode en zwarte sneeuwploeg markeringen. Oorspronkelijk stonden deze markeringen langs de vaak besneeuwde wegen van Noorwegen. Omdat dit soort markeringen tegenwoordig schaars zijn vanwege het negatieve milieu-impact,  heeft de Noorse wegenautoriteit de markeringen vervangen door duurzame alternatieven van hout. Daarom is er maar een beperkte oplage beschikbaar van 200 stuks.

Uitvoering

De HÅG Capisco Puls is een unieke stoel, ontworpen om beweging tijdens het zitten te ondersteunen. De Hag Capisco Puls biedt u alle voordelen die de normale Hag capisco u biedt, alleen is de stoel lichter. Voor levendige omgevingen zoals creatieve werkplekken is het een veelzijdige keuze. Deze stoel is perfect te combineren met in hoogte verstelbare bureaus.

De stoel heeft een prachtig kastanjebruine zitting en rugleuning gemaakt van gerecycled plastic. De bijzondere ‘Auburn’ kleur ontstond tijdens het mengen van de kunststoffen. De stoelen zijn verkrijgbaar met een wit aluminium onderstel gecombineerd met een zitkussen in stof Bardal 620 en met een zwart aluminium onderstel met een zitkussen in de stof Rondo 61205. Zithoogte van de stoel tussen 45–64cm.

 

Designer
Ontworpen in 1984 door de Noorse industriële designer Peter Opsvik.

 

Liefhebbers van duurzaam design of fans van het nieuwe ontwerp kunnen één van deze Limited Edition stoelen bemachtigen voor op kantoor of voor de thuiswerkplek!