HÅG Conventio Wing stoel
HÅG Conventio Wig stoel
HÅG Conventio Wing stoel
HÅG Conventio Wing stoel
HÅG Conventio Wing stoel
HÅG Conventio Wing stoel
HÅG Conventio Wing stoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

HÅG Conventio collectie

HÅG Conventio

De HÅG Conventio is ontworpen als bezoekers- en vergaderstoelen. Deze stoelen zijn een revolutie op het gebied van zitcomfort tijdens vergaderingen, maar ook in kantines, cafés, thuis en in bibliotheken. De stoel is geschikt voor diverse omgevingen doordat deze beweging en variatie biedt, zelfs op lange termijn.

Hij volgt de bewegingen van het lichaam en zorgt hierdoor voor een goede bloedcirculatie en dat u zich goed kunt concentreren op uw werk. De rugleuning en zitting zijn van gerecyclede autobumpers en afgedankte kunststof huishoudverpakkingen gemaakt. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om te kunnen recyclen.

HÅG staat geregistreerd als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme (EMAS).

HÅG Conventio Wing

De Wing is ook ontworpen als bezoekers- en vergaderstoelen. Het dynamische ontwerp is speciaal ontworpen voor conferenties en vergaderingen.

Het ingebouwde schommelmechanisme stimuleert beweging en variatie. Hij is van lichte materialen gemaakt die tegen een stootje kunnen. De stoel is geschikt voor bibliotheken, kantines, universiteiten, scholen, cafés, kantines, hotels, vergaderzalen en conferentiecentra dankzij het eenvoudige onderhoud. Het model met poten is stapelbaar tot een hoogte van 10-15 stoelen en door middel van het koppelmechanisme kunnen de stoelen gemakkelijk in rijen opgesteld worden. De rugleuning en zitting zijn verkrijgbaar in zes diverse kleuren: grijs, wit, zwart, rood, blauwgrijs en geelgroen.

Ook de Wing versie is gemaakt van gerecyclede autobumpers en afgedankte kunststof huishoudverpakkingen.