HÅG Futu bureaustoel
HÅG Futu bureaustoel npr 1813
Hag Futu collectie
HÅG Futu bureaustoel
HÅG Futu Communication stoel
HÅG Futu Communication bezoekersstoel
HÅG Futu bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

HÅG Futu collectie

HÅG Futu ergonomische bureaustoel

De HÅG Futu NPR 1813 bureaustoel heeft een prachtig Scandinavisch design. Ondanks alle functies heeft hij geen aandachttrekkende draaiknoppen en hendels. Hierdoor wordt het elegante design van de bureaustoel niet verstoord. Hij ontving de Noorse Design Council’s Award for Design Excellence en de Council’s Sustainability Design Award.

Deze stoel is de eerste stoel met de HÅG inBalance technologie. Dit is een zwevend zitmechanisme dat ervoor zorgt dat u comfortabel zit en altijd in balans bent, wanneer u klein en licht of groot en zwaar bent. De stoel volgt uw bewegingen, zelfs als u voorover leunt. De stoel is voorzien van een verstelbare lendesteun, verstelbare schommelweestand voor- en achterover. Gaslift met 165 mm hoogte interval en zithoogte van 400-550mm.  Aluminium voetster in zwart of zilver en de kunststof kleur is standaard zwart.

De bureaustoel voldoet aan de Nederlandse NPR 1813 norm. Als u de Futu aanschaft, weet u zeker dat u op een veilige en gezonde manier kunt werken.

HÅG Futu Communication bezoekers- en vergaderstoelen

De Communication is een elegante bezoekersstoel met een eenvoudig en stijlvol design. De stoel is in eerste instantie ontworpen voor de combinatie met de HÅG Futu bureaustoel. Door de flexibele zitting heeft de stoel wel een kantelfunctie waardoor ook deze stoel het bijzondere zitcomfort en de ergonomische principes van HAG biedt.

Opties Hag Futu

De stof is gemaakt van het fijnste polyester-breisel, erg stevig en geeft goede ondersteuning. De stoelen zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren geïnspireerd op de natuur en kunnen goed gecombineerd worden.

Designer

Deze stoelen zijn ontworpen door HÅG Design Studio.