HÅG H04 bureaustoel
HÅG H04 bureaustoel
HÅG H04 bureaustoel
HÅG H04 Communication bezoekersstoel
HÅG H04 bureaustoel
HÅG_HAG_H04_Communication_bureaustoel_bezoekersstoel_vergaderstoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair.nl_01
HÅG H04 en H04 Communication

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

HÅG H04 collectie

HÅG H04 bureaustoel

De HÅG H04 bureaustoel staat voor balans, beweging en vrijheid. Terwijl u maximaal kunt bewegen, wordt u gestimuleerd zodat u op uw werk kunt concentreren.

Het is een herziene versie van HÅG Credo, de best verkochte bureaustoel van Scandinavië en ver daarbuiten. Door de visuele en traditionele vormgeving past de bureaustoel ideaal in alle soorten organisaties, klein of groot. De stoel is ergonomisch en helpt u op een natuurlijke manier aan een goede zithouding. Ook houdt de stoel rekening met het bewegingsritme van het lichaam.

De bureaustoel voldoet aan de strengste milieueisen, dit geldt voor de materiaalkeuze en voor de productie. De stoel kan voor 97% gerecycled worden. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om te recyclen en de eenvoudig vervangbare onderdelen zorgen ervoor dat het product lang mee gaat. Verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen met verschillende rug hoogtes.

HÅG H04 Communication bezoekersstoel

De HÅG H04 Communication is een bezoekersstoel die is afgestemd op de H04 bureaustoel. Ook kan de stoel gebruikt worden als vergaderstoel.

Ook deze versie is ergonomisch, zorgt voor een goede zithouding en voldoet aan de strengste milieueisen. Deze versie kan voor 86% gerecycled worden.

Beide stoelen zijn ontworpen door Peter Opsvik. Hij werkt al sinds 1974 samen met HÅG samen met zijn collega’s.