HÅG H05 bureaustoel
HÅG H05 bureaustoel
HÅG H05 bureaustoel
HÅG H05 Communicaton bezoekersstoel
HÅG H05 bezoekersstoel
HÅG H05 bureaustoel en H05 Communication bezoekersstoel
HÅG H05 bureaustoel en H05 Communication bezoekersstoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

HÅG H05 collectie

HÅG H05 bureaustoel

De HÅG H05 bureaustoel is de ideale zitoplossing om variatie en beweging te realiseren. De stoel heeft alleen een draaiknop en een hendel nodig om hem in te kunnen stellen. Dit maakt de stoel eenvoudig om te gebruiken. Hij is voorzien van een gepatenteerde SwingBack-functie, waardoor de armleggers eenvoudig achter de rugleuning weggedraaid worden, zodat ze nooit in de weg zitten.

De bureaustoel is ergonomisch en zorgt voor een natuurlijke goede zithouding. De stoel houdt rekening met het bewegingsritme van het lichaam.

De stoel wordt volgens milieuvriendelijke principes en milieuvriendelijk gebruik geproduceerd. Het product heeft een lange levensduur door middel van een beperkt aantal, eenvoudig vervangbare onderdelen. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt gerecycled te kunnen worden.

HÅG H05 Communication bezoekersstoel

De HÅG H05 Communication is ontworpen als bezoekersstoel, maar kan ook ideaal als vergaderstoel gebruikt worden. Ook is de stoel perfect te combineren met de H05 bureaustoel, waardoor de stoel ook geschikt is om in uw kantoor met bijvoorbeeld meerdere werkplekken te plaatsen.

Ook de Communication zorgt voor de juiste zithouding waardoor de spieren geactiveerd worden en wordt volgens milieuvriendelijke principes geproduceerd.

Beide stoelen zijn ontworpen door Peter Opsvik met het idee op basis van balans, controle en beweging. Peter Opsvik en zijn collega’s werken al sinds 1974 samen met HÅG.