HÅG SoFi Communication vergaderstoel
HÅG SoFi bureaustoel
HÅG SoFi Communication bezoekersstoel
HÅG SoFi bureaustoel npr1813
HÅG SoFi Mesh bureaustoel
HÅG SoFi Mesh bureaustoel
HÅG SoFi bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

HÅG SoFi collectie

HÅG SoFi NPR 1813 bureaustoel

De HÅG SoFi bureaustoel is aantrekkelijk, inspirerend en innemend en kan naar eigen wens aangepast worden. Het heeft een verfijnd ontwerp en is u heeft keuze uit veel verschillende modellen, materialen en kleuren.

De bureaustoel is voorzien van de HÅG inBalance, dit houdt in dat de stoel gebalanceerd is en volledige bewegingsvrijheid heeft, zo kunt u eenvoudig voorover en achterover leunen. De bureaustoel is ontworpen en geproduceerd conform de vijf basisprincipes van duurzaamheid.

De bureaustoel voldoet aan de Nederlandse NPR 1813 norm. Als u de SoFi bureaustoel aanschaft, weet u zeker dat u op een veilige en gezonde manier kunt werken. De innovatieve HÅG Slide- Back heeft een comfortabele armlegger en de hendels en handgrepen zijn gevoelsmatig geplaatst zodat deze gemakkelijk aan te passen zijn.

HÅG SoFi Mesh

Er is ook een Mesh verkrijgbaar. De bureaustoel is voorzien van een netrug en beschikt marktleidende technologie, om een zit oplossing te bieden met een mooi ontwerp, hoogst comfort en eindeloze flexibiliteit. Elk detail is overwogen om de stoel verder dan ooit te brengen.

HÅG SoFi Communication

De Communication kan gebruikt worden als bezoekers- of vergaderstoel. De stoel heeft een aantrekkelijk en verfijnd design. Ook deze versie is voorzien van de HÅG inBalance functie en is geproduceerd van vijf basisprincipes van duurzaamheid.

HÅG SoFi Eigenschappen

– HÅG In Balance ( gebalanceerde en volledige bewegingsvrijheid voor- en achterwaarts)
– Verstelbare zitdiepte en zithoogte
– Verstelbare lendesteun
– Voetsteunen in standaard zwart, zilver, wit of aluminium
– Gaslift met 165mm hoogte interval ( zithoogte 396-543mm)
– Armleggers optioneel

Veel stoffen en kleuren verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!