HAG Tion 2100 Bureaustoel Kantoormeubilair Moss Grey Groen Projectmeubilair
HAG Tion 2240 Bureaustoel Kantoormeubilair Aluminium Projectmeubilair 1
HAG Tion 2160 Bureaustoel Kantoormeubilair Moss Grey Grey Rose Projectmeubilair
HAG Tion 2240 Bureaustoel Kantoormeubilair Aluminium Projectmeubilair
HAG Tion 2140 Bureaustoel Kantoormeubilair Harvest Goud Geel Projectmeubilair
HAG Tion Bureaustoel Kantoormeubilair Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

HÅG Tion Bureaustoel

Flexibel en Duurzaam!

HÅG Tion is een stoel voor de moderne wereld. Een prachtige hippe stoel met zachte kleuren. Mooi voor op kantoor of de thuiswerkplek! Elegant gevormd, beweegt HÅG Tion met je lichaam mee tijdens je workflow, waardoor je gezond en actief blijft. Zijn lichtgewicht maar stevige constructie stelt hem in staat om te voldoen aan de eisen van dagelijks gebruik, en met 75% gerecycled en hernieuwbaar materiaal, geloven we dat het de meest duurzame bureaustoel ter wereld is, waarmee je je impact op het milieu kunt verminderen.

Voordelen van de Tion

  • Lange levensduur
  • Eenvoudige demontage
  • Weinig componenten
  • Licht gewicht

Gerecyclede materialen

Gemaakt met 70-75% gerecyclede materialen – inclusief 94% post-consumer plastic in de plastic zitting en rugleuning, en 97-98% gerecycled aluminium – we zijn er trots op te kunnen zeggen dat de HÅG Tion de hoogste verhouding gerecyclede materialen heeft in onze gehele portefeuille.

Uitvoering

De HÅG Tion collectie heeft een prachtige selectie van kleuren en materialen. Laat uw fantasie de vrije loop, mix en match uit een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen om een stoel te ontwerpen die goed bij u en uw werkplek past.

De zitting van Tion heeft een gestoffeerde of houten zitting, 5 teens aluminium voetster met voetsteunen beschikbaar in 5 kleuren, rugstand in gerecycled aluminium beschikbaar in 5 kleuren, houten rugleuning, met of zonder armleuningen, HAG in Balance en verstelbare zithoogte(40,8 – 54,2 cm).

Designer

De milieuvriendelijke bureaustoel is ontworpen door een drietal ontwerpstudio’s: Anderssen & Voll, Big-Game en Hunting & Narud

Bent u op zoek naar meer duurzaam meubilair? Bekijk ons Green Label

Wilt u meer informatie over de HAG Tion bureaustoel? Neem contact met ons op per email of bel ons op 0172-437220