herman miller abak environments
herman miller abak environments
herman miller abak environments
herman miller abak environments
herman miller abak environments
herman miller abak environments

Herman Miller Abak Environments werkplek 

Veelzijdig beam systeem met veel toepassingsmogelijkheden

Abak Environments werkplek is een multifunctioneel bureausysteem van Herman Miller. Alle componenten passen bij elkaar en laten zich naadloos samen- en invoegen. Naar behoefte kan men dit Beam-concept ombouwen, reconfigureren en combineren.

Abak Environments is een esthetische verschijning

Het door Tim Wallace ontworpen Abak Environments is het eerste wereldwijde desking platform met een doordacht groeiassortiment en instapfilosofie: van simpele tafels tot hoogwaardige inrichting systemen. Door het samenbrengen van systeemcomponenten, kleuren en luchtige elementen wordt een horizontaal thema zichtbaar. Het maakt elke werkruimte ruimer en lichter.

Abak Environments betekent bedrijfsoplossingen

Deze werkplek kent geen modules. De componenten zijn van geniale eenvoud. Alles is mogelijk: van vrijstaande bureaus, bijzet-, werk- en vergadertafels tot opstelmogelijkheden voor individu en groepen (benches). De werkplek is gebaseerd op een sterk fundament. Stoere twin beams (balken) leggen de verbindingen. Ze vervullen een sleutelrol, dragen de werkoppervlakken, de afschermwanden en accessoires. Ze zijn op elke plek aan de beam te bevestigen. Ook de poten zitten vast aan de beams.

Met het flexibele Abak Environments ben je klaar voor de toekomst

De toepassingen zijn oneindig maar altijd doelgericht. De werkplek past in afzonderlijke kantoren, vergaderzalen of multifunctionele kantoortuinen. Hij werkt compact en toch transparant. De ruimtelijke vormen nodigen uit tot samenwerking in een werkomgeving waar de mens centraal staat.

Het uitgebreide aantal componenten en de instapfilosofie bieden een oplossing voor elke behoefte. Dit betekent dat de klant precies het product krijgt dat bij zijn werk past en eenvoudig mee kan groeien met upgrades. Als bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van de werkplek is deze gedekt door de Herman Miller garantie van 12 jaar.