HermanMiller Aeron Oceanboundplastic Recyclebaar Bureaustoel Duurzaam Onyx Projectmeubilair voorkant
HermanMiller Aeron Oceanboundplastic Recyclebaar Bureaustoel Duurzaam Onyx Projectmeubilair8
HermanMiller Aeron Oceanboundplastic Recyclebaar Bureaustoel Duurzaam Onyx Projectmeubilair achter
Herman Miller New Aeron 2 bureaustoel
HermanMiller Aeron Oceanboundplastic Recyclebaar Bureaustoel Detail Onyx Projectmeubilair
HermanMiller Aeron Oceanboundplastic Recyclebaar Bureaustoel Duurzaam Onyx Projectmeubilair mesh
HermanMiller Aeron Oceanboundplastic Recyclebaar Bureaustoel Duurzaam Projectmeubilair Sfeer Collagepm
HermanMiller Aeron Oceanboundplastic Recyclebaar Bureaustoel Serie Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Aeron Onyx Ocean Bound

 

Herman Miller Aeron duurzame versie!

De Herman Miller Aeron Onyx Ocean Bound is de vernieuwde versie van de Aeron! De Aeron Onyx Ocean Bound is precies dezelfde stoel, alleen nog duurzamer! De stoel is vernieuwd en gemaakt van plastic uit de oceaan. Vanaf heden is de Herman Miller Aeron voorzien van nog meer duurzame materialen, goede aanpassingsmogelijkheden, fijne afwerkingsopties en een gezonde en comfortabele zit. Dit alles maakt de vernieuwde Aeron Onyx Ocean Bound de beste en meest duurzame bureaustoel van de wereld.

Gemaakt met plastic uit de oceaan

Herman Miller zet zich in voor duurzaamheid en het gebruik van 50% gerecycled materiaal voor nieuwe producten. Op deze manier probeert het bedrijf hun steentje bij te dragen aan het verminderen van de plasticvervuiling in de oceaan. Ocean Bound Plastic is plastic wat zijn weg nog niet heeft gevonden naar de oceaan. Dat is plastic dat vooral aan de kustlijn wordt gevonden zoals flessen, kannen, dopjes en vistuig. Door de duurzame Aeron zal meer dan 150 ton plastic elk jaar uit de oceaan worden weggehouden!

Eigenschappen van de Aeron

De Pellicle rugleuning en zitting van de Aeron bureaustoel zorgt voor een optimale ondersteuning van iedere gebruiker. Het unieke vorm aanpassend materiaal strekt zich in alle richtingen uit en verdeelt het gewicht van de gebruiker in de juiste mate over de stoel voor een optimaal zitcomfort. Hierdoor worden de wervelkolom en de bovenbenen ontlast.

De Aeron bureaustoel beweegt synchroon met uw lichaam dankzij het Harmonic 2 Tilt mechanisme. Laat de stoel met u meebewegen dankzij een innovatief bewegingsmechanisme onder de zitting. Harmonic 2 Tilt zorgt voor een gezonde en comfortabele ondersteuning in iedere positie.

Posturefit SL ondersteunt de heiligbeenregio om de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom te stimuleren en een gezonde houding te bevorderen. Een tweede pad ondersteunt de onderrug.

Voor iedereen de ideale maat

Aeron is leverbaar in verschillende maten (A, B of C). Er is voor elk postuur en gewicht een perfect passende uitvoering. Om er voor te zorgen dat de gewichtsinstelling en de drukverdeling optimaal voor het individu blijven, wordt voor iedere maat een specifieke afstelling van het kantelmechaniek en de spanning van het Pellicle doorgevoerd.

Uiterlijk van de Aeron

De pure, licht transparante vormgeving garanderen dat de Aeron overal kan integreren binnen de werkomgevingen, ongeacht of deze modern of klassiek zijn ingericht. Aeron Onyx Ocean Bound is nu verkrijgbaar in de kleur Onyx (zwart). Aeron Onyx ook te verkrijgen in de kleuren Mineral, Carbon en Graphite!

Designers

De Herman Miller Aeron is voor het eerst op de markt gekomen in 1994 ontworpen door Bill Stumpf en Don Chadwick. De Aeron is in 2016 opnieuw uitgebracht met een remastered versie. In 2021 is de duurzame Aeron Onyx Ocean Bound versie ontwikkeld. De Herman Miller Aeron is mooi, comfortabel en duurzaam.

Bekijk hier de andere Aeron versies:
Herman Miller Aeron Classic
Herman Miller New Aeron Remastered versie