Herman Miller Aeron werkstoel
Herman Miller aeron bureaustoel
Herman Miller Aeron bureaustoel
Herman Miller Aeron bureaustoel
Herman Miller Aron bureaustoel
Herman Miller aeron bureaustoel

Herman Miller Aeron Classic

Aeron bureaustoel van Herman Miller al meer dan 15 jaar onovertroffen!

Zo’n stoel heeft u waarschijnlijk nog nooit gezien, laat staan dat u erop gezeten heeft. De Aeron bureaustoel is ontworpen als verlengstuk van het menselijk lichaam. Hij volgt de anatomie van het lichaam en komt tegemoet aan alle zitbehoeften, net als comfortabele, goed passende sportschoenen.

 

Pellicle rugleuning en zitting van Aeron

De Pellicle rugleuning en zitting van de Aeron bureaustoel zorgt voor een optimale ondersteuning van iedere gebruiker. Het unieke vormaanpassend materiaal strekt zich in alle richtingen uit en verdeelt het gewicht van de gebruiker in de juiste mate over de stoel voor een optimaal zitcomfort. Het Pellicle systeem minimaliseert oncomfortabele drukpunten door het lichaamsgewicht in de juiste mate over de zitting en rugleuning te verdelen, waardoor de wervelkolom en de bovenbenen worden ontlast.
Uw huidtemperatuur stijgt al met 6,7 C0 wanneer u slechts 30 minuten lang op een traditionele stoel met een gestoffeerd schuimkussen zit. Het Pellicle van de Aeron is ventilerend, zodat warmte- en vochtophoping worden voorkomen.

 

Kinemat kantelmechanisme van de Aeron

De Aeron bureaustoel beweegt synchroon met uw lichaam dankzij het gepatenteerde Kinemat kantelmechanisme. Aeron’s Kinemat kantelmechanisme laat het lichaam op een natuurlijke en vloeiende wijze bewegen vanuit de enkels, knieën en heupen.
Samen met de verstelmogelijkheden van de stoel zorgt het kantelmechaniek van de Aeron voor een gezonde en comfortabele ondersteuning in iedere positie, zoals beeldschermwerkzaamheden, lezen, vergaderen, telefoneren of nadenken.

 

Posturefit lendesteun van Aeron

Wanneer u rechtop en enigszins voorovergebogen achter de computer zit ontstaat er een ruimte tussen het bekken en de rugleuning van de stoel. Wanneer dit deel van uw lichaam niet ondersteund wordt, kantelt uw bekken naar achteren en buigt de onderrug te veel. Hierdoor ontstaat een overbelaste positie van uw wervelkolom. Posturefit lost dit probleem op door het bekken in een optimale stand te positioneren. De gehele rug kan dan zijn natuurlijke vorm behouden en overbelasting wordt vermeden. Bovendien kunt u de mate van tegendruk van de Posturefit zelf verstellen.

 

Voor iedereen de ideale maat

Aeron is leverbaar in verschillende maten (A, B of C). Er is voor iedereen, van de kleinste en lichtste vrouw tot de grootste en zwaarste man, een perfect passende uitvoering. Om er voor te zorgen dat de gewichtsinstelling en de drukverdeling optimaal voor het individu blijven, wordt voor iedere maat een specifieke afstelling van het kantelmechaniek en de spanning van het Pellicle doorgevoerd.

 

Uiterlijk van de Aeron

De Aeron biedt door het grote assortiment aan kleuren afwerkingen en Pellicle designs een grote keuze mogelijkheid. De pure, licht transparante vormgeving garanderen dat de Aeron overal kan integreren binnen de werkomgevingen, ongeacht of deze modern of klassiek zijn ingericht. Aeron is verkrijgbaar als Classic (geheel Carbon frame), Titanium (Smoke met titanium frame) en Gepolijst (alu delen gepolijst). Daarnaast zijn een bijpassende conferentiestoel en baliestoel van de Aeron leverbaar.

 

Aeron = Innovatief, duurzaam en milieuvriendelijk

De ontwerpers (Bill Stumpf en Don Chadwick) hebben vanaf  het prille begin naar een ontwerp gestreefd waarbij zij gebruik konden maken van innovatieve en milieuvriendelijke grondstoffen. Zij hebben de stoel duurzaam gemaakt, bedoeld voor zeer langdurig gebruik. Niet voor niets geeft Herman Miller o.a. 12 jaar garantie op het mechaniek. De onderdelen kunnen makkelijk worden vervangen en zijn eenvoudig te scheiden voor recycling.  94% van de onderdelen van de Aeron is recyclebaar en bestaat uit 66% uit gerecycled materiaal.