Herman Miller atlas office landscape
Herman Miller Atlas office landscape
Herman Miller office atlas landscape
Herman Milller atlas office landscape
Herman Miller atlas office landscape
Herman Miller atlas office landscape
Herman Miller Atlas Office Landscape

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Atlas Office Landscape

Herman Miller Atlas Office Landscape is een innovatief in hoogte verstelbaar werksysteem. Een in hoogte verstelbaar kantoormeubel wordt samengebracht met een systeem voor samenwerking tot één stijlvolle oplossing.

Het systeem bestaat uit perfect op elkaar afgestemde werkstations, samenwerkgebieden, vergadertafels en afsluitbare, persoonlijke opbergruimte.

Creatieve nieuwe manieren

Het unieke systeem is niet zomaar een zit-sta bureau, het biedt creatieve nieuwe manieren door middel van bureaus, tafels, opslagelementen en schermen waardoor u uitgenodigd wordt om samen te werken, een spontane vergadering te houden, voor persoonlijke opslag of gerichte activiteiten.

Er zijn eindeloze configuratiemogelijkheden door middel van elektrische onderdelen en samenhangende benadering van componenten. Hierdoor ontstaat er een uiterste flexibiliteit en door dezelfde afzonderlijke onderdelen een verbeterde kostenbeheersing. Er zijn ook accessoires voor het kabelbeheer verkrijgbaar en een uitgebreid CMF-aanbod.

Ontwerp

De Atlas Office Landscape is ontworpen door Tim Wallace en voortgezet op diens ervaring als ontwerper van Abak Environments.