Herman Miller Bumper vergaderstoel
Bumper directiestoel
Bumper directiestoel
Bumper directiestoel
Bumper directiestoel
Bumper directiestoel
Herman Miller Bumper directiestoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Bumper directie fauteuil

Herman Miller directie fauteuil

Ondanks zijn eenvoudige en vrijwel naadloze ontwerp, is de Bumper directie fauteuil dankzij zijn zacht gebogen vorm en ondersteuning voor de rug extreem comfortabel. De armleuningen en de binnen- en buitenschil van de stoel zijn gemaakt uit één enkel stuk bekleding. Hierdoor loopt er maar één ononderbroken naad rondom de stoel.

 

Bumper Directie fauteuil in diverse uitvoeringen

De Bumper directie fauteuil is in 1964 op de markt gebracht en nog steeds een geliefd item. De stoel kan op talloze manieren worden aangepast, met verschillende stoffen en lederen bekleding en een serie onderstellen in vier afwerkingen. Dit alles maakt de directiestoel tot een perfecte stoel in zowel een lounge, werk- of thuisomgeving.

 

Designer Bumper directie fauteuil

De designer van de stoel is Ward Bennet. Bennet heeft tijdens zijn 50-jarige van alles ontworpen, van sieraden, huizen, tot aan tafelgerei en stoelen. Hij is befaamd door zijn interieurconcepten die moeiteloos diverse stijlen samen brengen. Bennett heeft meubels ontworpen die klassieke motieven prachtig combineren met modern minimalisme en moeiteloos in talloze omgevingen passen, zoals de eigentijdse interpretatie van de kuipstoel bij de Bumper-stoel.