Herman Miller Burdick
Herman Miller Burdick tafel
Herman Miller Burdick tafel
Herman_Miller_burdick_tafel_05
Herman_Miller_burdick_tafel_04
Herman_Miller_burdick_tafel_02
Herman Miller Burdick tafel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Burdick tafel 

Prachtig en prachtig gemaakt!

De Burdick tafel is prachtig om naar te kijken en prachtig gemaakt van verfijnde materialen. De tafel heeft een doordacht ontwerp dat ervoor zorgt dat kabels langs de bundel en het onderstel kan worden getrokken.

Herman Miller Burdick tafel

De glazen tafelbladen zijn 5/8-inch (1,6 cm) dik en hebben gepolijste randen. Bladen van natuursteen hebben volledig afgeronde randprofielen rond de hele tafelomtrek en zijn 3/4 inch (2 cm) dik. Gelamineerde bladen met zwarte randen zijn in twee kleuren verkrijgbaar.

De unieke centrale aluminium balk geeft deze tafel zijn opvallende uiterlijk. De geraffineerde tafel, aangeboden in een set of in aangepaste varianten met een selectie van onderdelen. Er zijn twee bladvormen beschikbaar, van glas of van steen. Het tafelblad is zeer functioneel en eindeloos aanpasbaar.

 

Eindeloze mogelijkheden

Dit unieke, functionele meubelsysteem is beschikbaar in vooraf geconfigureerde opties of kan worden versteld met flexibele modulaire componenten voor het vormen van L-, S-, T- of U-vormen. Met twee verkrijgbare oppervlakvormen in glas, steen en laminaatmaterialen voegen Burdick-tafels een geraffineerde functionaliteit toe aan werk-, vergader- en eettafels.

Designer: Bruce Burdick

De designer van de tafel is Bruce Burdick. Hij is vanaf jongs af aan al blootgesteld aan de industriële dynamiek en creatieve levensstijl van Californië. Op jonge leeftijd heeft Bruce de eer gekregen om met het bekende koppel Charles en Ray Eames te mogen samenwerken. Op latere leeftijd heeft hij samengewerkt met onder andere John Follis en Herb Rosenthal. In 1970 heeft hij zijn eigen studio mogen openen.