Herman Miller Caper bureau- en kantinestoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Herman Miller Caper bureaustoel 

De Caper bureaustoel van Herman Miller brengt kleur in uw kantoor

Met de hedendaagse flexibiliteitseisen heeft men een bijzetstoel nodig, die door zijn veelzijdigheid in uitvoeringen moeiteloos aan de verschillende verwachtingspatronen kan voldoen. Van individuele kantoren en kantoortuinen, flexibele werkplekken, vergaderruimten, wachtkamers, eetkamers tot kantines, overal gaat de kleurrijke Caper bureaustoel met gemak mee in de werkstroom.

Designer Jeff Weber

Ontwerper Jeff  Weber verenigde een geperforeerde, voorgevormde zitting en rugleuning met ergonomisch comfort. De stoel is uitzonderlijk sterk en duurzaam en door de materiaalkeuze zeer hygiënisch in gebruik en onderhoud. De optionele Flexnet zitting bestaat uit een sterk ademend membraan, dat voor optimale drukverdeling en warmtetransport zorgt.

Caper kantinestoel

De stapelstoel is ontworpen om deze makkelijk te verplaatsen of vervoeren. Met een gewicht van slechts 5 kg is het verplaatsen, stapelen of meenemen een fluitje van een cent. Het stapelmodel is naar keuze met of zonder zwenkwiel uitgevoerd, met of zonder armleggers.  Men kan de stoel tot 6 stuks stapelen op de vloer of 15 hoog op de transportwagen.

100% Cradle to Cradle

De door Jeff Weber ontworpen kantine stoelen kunnen 100% worden gerecycled en bevatten 22% uit recycling afkomstige onderdelen.