Herman Miller Embody Bureaustoel Zitten Ergonomisch Boven120kg Thuiswerkplek Zwaargewicht Oranjeprojectmeubilair
Herman Miller Embody Bureaustoel Zitten Ergonomisch Boven120kg Thuiswerkplek Zwaargewicht Achterkant Projectmeubilair
Herman Miller Embody Bureaustoel Zitten Ergonomisch Boven120kg Thuiswerkplek Zwaargewicht Antraciet Projectmeubilair
Herman Miller Embody Bureaustoel Zitten Ergonomisch Boven120kg Thuiswerkplek Zwaargewicht Zijkantprojectmeubilair
Herman Miller Embody Bureaustoel Zitten Ergonomisch Boven120kg Thuiswerkplek Zwaargewicht Groen Projectmeubilair
Herman Miller Embody Bureaustoel Zitten Ergonomisch Boven120kg Thuiswerkplek Zwaargewicht Lichtgrijs Projectmeubilair

Herman Miller Embody

Embody bureaustoel ondersteunt lichaam en geest!

Deze bureaustoel van Herman Miller zet een nieuwe standaard voor fysieke en mentale gezondheid op de werkplek. De stoel zorgt ervoor dat je brein van meer zuurstof wordt voorzien en je gezondheid verbetert. Een reeks innovaties maken dit mogelijk.

Reactieve rugleuning Embody

De rugleuning past zich aan op de unieke curve van de wervelkolom, zodat men vrij en natuurlijk kan bewegen. Door de smalle rugleuning hebben de armen meer ruimte om te bewegen. De borstkas wordt geopend waardoor de longen meer zuurstof opnemen.

Embody met Pixelated support in zitting en rug

Bij de uit drie lagen bestaande zitting zorgt de pixelmatrix voor een continue herverdeling van het gewicht. De stoel verlicht de druk op elk drukpunt van het lichaam. Je voelt je comfortabeler en alerter.

Achteroverhellend werken

U werkt voortaan in de meest gezonde positie. De stoel stabiliseert uw bekken automatisch in elke houding en de kijklijn van de ogen wordt op de juiste hoogte gericht ten opzichte van het beeldscherm.

One-size-fits-all

Deze stoel voldoet met een stoeltype aan de afmetingen en voorkeuren voor bijna elke lichaamstype. Ook is de Embody zeer geschikt voor mensen met een gewicht boven de 120 kg. Een stevige bureaustoel vinden kan lastig zijn, maar de stoel biedt de juiste ondersteuning en comfort voor een dag werken. Het maximale gewicht voor de Embody is 136 kg. U heeft 12 jaar garantie op de bureaustoel.

Heeft u vragen over de Embody? U kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom om de bureaustoel te komen bekijken en te proefzitten. Wij geven u graag passend advies.