Herman Miller equa 2 bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

– Niet meer leverbaar –

Equa 2 bureaustoel Herman Miller

Herman Miller Equa 2 bureaustoel het ontwerp van het decennium!

De Herman Miller Equa 2 bureaustoel is volgens Times Magazine het ontwerp van het decennium. De stoel is speciaal ontworpen om iedereen ongeacht stand of rang van een gelijkwaardige ergonomische stoel te voorzien. De stoel biedt iedereen in een kantooromgeving de mogelijkheid om goede ergonomische ondersteuning en comfort te beleven, ongeacht hun status, hun werk of hun lichaamstype.

Equa 2 bureaustoel in meerdere uitvoeringen

De stoel biedt hoogwaardige zitkwaliteit en is verkrijgbaar in 3 maten. Ook is het mogelijk om de bureaustoel te verkrijgen in een werkstoel variant. Een elegant en hoogwaardig ontwerp dat de indruk van elke kantooromgeving direct verbetert.

Herman Miller Equa 2, een mensgericht design

De bureaustoel geeft een snelle respons op elke beweging die u maakt dankzij de zitting en de rugleuning die apart meebewegen en een beweging mechanisme dat de natuurlijk beweging van het lichaam ondersteunt. Aanpassingen om de instellingen nauwkeurig te regelen zijn eenvoudig in gebruik. Via een opening in de schelp blijft de lucht tussen u en de stoel circuleren.

Aangename esthetiek

De golvende omlijning en afgeronde randen van de stoel vormen een gestroomlijnd profiel dat goed in elke omgeving past. Een aflopende rand aan de voorzijde en zachte in hoogte verstelbare armleggers zorgen voor een uitnodigende uitstraling. De afwerking van de aluminium basis en het frame is schuur- en slijtbestendig.