Herman Miller Formwork bureaublad opslag
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Formwork bureau opslag

Speciaal ontworpen voor het creëren van orde!

De Formwork bureau opslag is speciaal ontworpen om u te helpen bij het scheppen van orde in uw papieren, gereedschappen en voorwerpen. De vormen van de bureau opslag zijn zodanig op elkaar ingespeeld dat u eindeloos kunt combineren en stapelen. Door het balanceren van een nauwgezette aandacht voor details is het mogelijk om met de opslag sommige voorwerpen uit het zicht te houden.

De geraffineerde vormen, materiaalproductie en het kleurenpalet geven een doordachtheidsniveau aan dat maar zelden wordt gezien bij bureaubladvoorwerpen. Elke vorm is gevormd in ABS-plastic met een antislip siliconen onderstel.

Formwork pennenkopje

Er is geen enkel voorwerp dat meer wordt gewaardeerd dan een pen op de werkvloer. Designers Hecht en Colin hebben hier dan ook extra aandacht aan besteed. Bij het bieden van plaats voor deze analoge schrijfwaren is ook een doordacht klein randje opgenomen. Dit voor kleine voorwerpen als, paperclips, een geheugenstick en nietjes.

Formwork bakje, groot en klein

Deze kleine en grote bakjes dragen beide een vrijdragende rand om voorwerpen te plaatsen op volgorde van bruikbaarheid. Op deze manier kunt u direct bij de voorwerpen die u vaak gebruikt. En minder snel bij voorwerpen die geen prioriteit hebben.

Formwork doos, groot en klein

Om rekening te houden met grotere voorwerpen, die de oppervlakken thuis en op kantoor onvermijdelijk bezetten. Hebben de designers dozen met afneembare deksels gecreëerd. Iedere deksel heeft een gat waarin een verwijderbare cup kan worden geplaatst. De cup kan ook in een inkeping binnen de doos worden geplaatst.

Formwork tissuedoos

Dit design zorgt ervoor dat de bureau opslag voldoet aan alle vereisten van het moderne bureau. Dat betekent dat het niet alleen een verzameling van kantoorproducten is. Op een bureau liggen vaak voorwerpen uit de keuken, de werkplaats en de badkamer.

Formwork papierbakje

Ondanks dat er steeds meer wordt gedigitaliseerd, is het verassen hoeveel papier er op een bureau blijft liggen. Met erkenning dat papier altijd bij ons zal blijven, is er een papierbakje ontwikkeld. De papierbak is er een die los kan worden gebruikt of kan worden gestapeld. Door de licht hellende lip, is het oppakken van stukken een stuk eenvoudiger geworden.