Herman Miller Keyn
Herman Miller Keyn
herman_Miller_keyn_collectie_projectmeubilair.nl_02
Herman Miller Keyn
Herman Miller Keyn
Herman Miller Keyn
Herman Miller Keyn

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Keyn 

Herman Miller Keyn vergader- en bijzetstoelen

De Herman Miller Keyn vergader- en bijzetstoelencollectie bestaat uit een reeks stoelen die beweging stimuleren en perfect comfort bieden. Het meubilair is ontworpen door Forpeople. Forpeople gebruikt constant dezelfde 4 elementen waardoor het design van de stoel niet kan veranderen. Voor extra comfort kan de stoel tot wel 10 graden worden gekanteld.

Om dit te bereiken, hebben ze een ontwerp gecreëerd dat is gebaseerd op vier belangrijke onderdelen: het onderstel, de zitschaal, de zitting en verschillende bekledingsopties van textiel of leer. Het gedetailleerde patroon van de stoel draagt niet alleen bij aan het lichtgewicht uiterlijk, maar biedt ook ventilatie om de gebruiker koel te houden.

Diverse Keyn stoelen beschikbaar

De collectie bestaat onder andere uit een 4 poot stoel met een gestoffeerde zitting en rugleuning in geperforeerd polyurethaan. Daarnaast is er een vergaderstoel met volledig gestoffeerde zitting, rugleuning en armleggers beschikbaar. Deze stoel heeft een zwart frame en is voorzien van 4 poten met glijders. Naast de vergaderstoel is er ook een versie met sledeonderstel beschikbaar. Deze stoel kan in diverse uitvoeringen worden geleverd.