Herman Miller Layout Studio Exchange

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Layout studio Exchange 

Nooit meer lang zitten met de Layout studio Exchange

Layout Studio Exchange is een vooruitstrevende en in hoogte verstelbare oplossing. Hij is speciaal ontworpen voor het dynamische werklandschap van tegenwoordig. Met Layout Exchange worden de bewegingen van de mens niet beperkt en kan de houding constant worden aangepast en gecorrigeerd. Omdat het ontwerp naadloos aansluit op de rest van het portfolio vormt het een uitbreiding van de mogelijkheden om mensen beter met elkaar te verbinden. Dit inspireert de mens om hun beste werk te leveren.

Het lichaam is gemaakt om te bewegen

Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Het meubilair bevordert de gezondheid en het welzijn door een dynamische manier van werken te stimuleren. Onderzoek heeft uitgewezen dat niet bewegen het risico op gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid en rugklachten kan vergroten. Lang zitten kan op den duur permanente schade aanrichten.

In controle blijven met zit-sta bureaus

Layout Studio Exchange kan zo effectief worden aangepast, dat mensen keuzes maken zonder er erg in te hebben dat ze dat doen. Van elektrische zit-sta bureaus tot bureaus die handmatig verstelbaar zijn in hoogte, Layout Studio Exchange past zich aan verschillende werkactiviteiten aan en de houdingen die daarbij horen, zodat de overgangen gedurende de dag op natuurlijke wijze verlopen.