Herman Miller Limerick kantinestoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Limerick kantinestoel 

De Herman Miller Limerick kantinestoel is tot 36 hoog stapelbaar!

De Limerick kantinestoel van Herman Miller is de perfecte stoel wanneer deze constant dient te worden verplaatst. Van vergaderruimte naar cafetaria, naar leslokalen en noem maar op. De Limerick kan tot 36 stoelen hoog worden opgestapeld dankzij een speciaal ontworpen kar. Op de vloer kan de stoel tot 10 hoog worden opgestapeld. De stoelen zijn aantrekkelijk, economisch en 100% recyclebaar, op deze manier kunt u uw kantoor gemakkelijk en efficiënt runnen.

Comfortabele zitting en rugleuning

De zitting en rugleuning van de kantinestoel zijn hoog en breed, zodat iedereen comfortabel kan zitten. De rugleuning is gekromd en flexibel, om ondersteuning voor de rug te geven en subtiel te buigen wanneer u zich in uw stoel beweegt. Ook wordt er aan ventilatie gedacht, door de opening tussen de rug en de zitting.

Limerick kantinestoel extra opties

Het slanke profiel van de stoel past goed in elke kantooromgeving. De frames zijn zwart en de kuipen zijn in vier verschillende kleuren leverbaar. De kantinestoel is leverbaar met speciaal gemaakte koppelende glijders. Deze glijders zorgen ervoor dat de stoelen gemakkelijk aan elkaar in nette rijen kunnen worden gekoppeld.