Herman Miller Lino bureaustoel
designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Lino bureaustoel

Herman Miller Lino bureaustoel de verbinding tussen comfort en waarde

De ontwerpers Sam Hecht en Kim Colin hebben een stoel gecreëerd dat de behoefte aan een druk leven in evenwicht houdt met het streven naar eenvoud. De Lino bureaustoel heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding en biedt de juiste comfort voor thuis of op de werkplek. Geeft totale steun aan het wervelkolom door de voorgevormde zitting en de dynamische netbespanning die reageert op uw kleinste bewegingen. Eenvoudige en compacte instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, vormt de stoel een balans tussen direct comfort en persoonlijke ergonomie in een stijlvol en duurzaam ontwerp.

Posturefit en zitneigverstelling

De optionele verstelbare rugondersteuning met PostureFit zorgt voor extra comfort rond de lenden en rug. Daarnaast beschikt de Herman Miller Lino bureaustoel ook over zitneigverstelling. Deze extra functie vermindert druk op uw bovenbenen en zorgt voor het zogenaamde ‘actief’ zitten waardoor u meer rechtop zit.

Duo suspensiemateriaal

Het eigen Duo suspensiemateriaal van Lino heeft drie ademende zones met verschillende spanning om borstkas-, onderrug,- en lendensteun te bieden. Deze zones verzachten, stabiliseren en ondersteunen.

Grote verscheidenheid aan opties

De Lino van Herman Miller kent diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit een zwart of mineraal frame. Een zwart, mineraal of gepolijste voetenkruis en diverse kleuren voor de zitting- en rugleuning.