Herman Miller Meridian kantoorkast

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Herman Miller Meridian kantoorkast 

Het is gemakkelijk om archivering en opslag als niet meer dan dozen te zien.

Het is gemakkelijk om archivering en opslag als niet meer dan dozen te zien. Herman Miller denkt hier anders over en vindt dat er meer mee moet worden gedaan. Hier wordt er om de doos heen gedacht. Met opslagproducten die werknemers uitnodigen om samen te komen, samen te werken en verbinding te maken. Er wordt gedacht aan de buitenkant van de doos. Met kussens op de bovenzijde die opbergplekken veranderen in plekken waar collega’s samen met elkaar kunnen zitten en samenwerken. Met de Meridian kantoorkast kunt u meer opslaan, hoog stapelen, georganiseerd blijven en mensen een plek geven om samen te werken en verbinding te maken.

 

De Meridian kantoorkast laat alles samenkomen

De stapelbare laterale en verticale archieven van Meridian zijn ideaal voor gecentraliseerde, direct beschikbare archiefgebieden met een hoog volume. Ze kunnen de ruimte opdelen, looppaden definiëren en grenzen aangeven. En doordat ze modulair en zelfs omkeerbaar zijn, kan een kast van drie-hoog vandaag zonder veel moeite morgen vijf-hoog worden.

 

Meridian kantoorkast

De Meridian kantoorkast bestaat uit een stalen constructie voor het volledige frame. De schuiven zijn volledig uittrekbaar met stalen kogellagers op kasten met laden samen een positieve vergrendeling. Op deze manier kan er slechts één lade per keer worden geopend. Een inwendige lade aan de voorzijde en dubbelwandige ladeconstructie voor duurzaamheid op lange termijn.