designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Mirra 2 Herman Miller 

Mirra 2 bureaustoel van Herman Miller al meer dan 15 jaar onovertroffen!

De Mirra 2 beweegt met u mee, de bureaustoel wordt één met uw lichaam. De rugleuning en de zitting passen zich direct aan u aan, zodra u gaat zitten. Met dynamische netbespanning die reageert op uw kleinste bewegingen en simpele, intuïtieve instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, vormt de stoel een balans tussen direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp.

Lus- rugleuning en Airweave zitting van Mirra 2

Een flexibele, maar goed ondersteunende stoel die uw lichaam natuurlijk laat bewegen. Is de basis voor goede ondersteuning van de zitbeweging. De lus-rugleuning van de stoel biedt beweegbaarheid, waardoor u zich kunt uitrekken en iets boven u kunt pakken. Het Harmonic tilt2 mechaniek zorgt ondertussen voor een gebalanceerd gevoel terwijl u lekker achterover leunt.

Mirra 2 Butterfly Back

Dankzij een nieuwe methode om een stof te verenigen met rug van polymeer, wat een dynamische structuur oplevert, is de zeer responsieve Butterfly back het resultaat van de vernieuwde stoel. De Butterfly Back is geventileerd om uw zowel koel als ondersteund te houden, hoe actief u ook bent. Binnen deze rugleuning optie is de passieve Posturefit-lendensteun geïntegreerd. De lendensteun voorkomt verslapping en houdt uw wervelkolom in balans.

Mirra 2 Triflex rugleuning

De stoel heeft oorspronkelijk gebruikte materialen als stof en schuim vervangen voor een soepele elastische TriFlex rugleuning en de zelfvormende, druk verdelende, AireWeave zitting. Doordat de rugleuning gemaakt is van een unieke polymeer compositie, is deze frameloos, is er rotatie mogelijk, is er een continue bekken ondersteuning en is er een optimale drukverdeling

Voor iedereen de ideale uitvoering

De Mirra 2 van Herman Miller kent diverse uitvoeringen Zo kunt u kiezen uit een grafiet of wit basisframe, uit een grafiet, grijs (Fog) of gepolijste voetenkruis, een Triflex of Butterfly (gestoffeerde) rugleuning en diverse kleuren voor de zitting- en rugleuning.

Ook geschikt voor mensen met een gewicht boven de 120kg

Een geschikte bureaustoel uitzoeken met het juiste comfort kan lastig zijn. Bij de Mirra 2 geldt: one size fits all. Het maximale gewicht van de gebruiker is 159kg. De stoel voldoet aan de kwaliteitseisen voor een goede ergonomische bureaustoel.